Ibland resonerar vi om det !

 
                           Jaa, Benny Hill är lite av en symbol för mig ! Och han passar natnurligtvis inte in i dagens samhälle ! Om man tänker på det här med köndiskriminering t.ex. Men roligt har jag när jag ser honom på mina cd-skivor ! I dagens samhälle har nog " kultureliten " i bl.a.media " diskvalificerat" honom, typ !
      Vi " pratar " ofta om dagens samhälle i T.ex. Sverige ! Och kommer fram till att det numera blivit ett samhälle som styrs av bl.a. massmedia o " kultureliten " om vad som är comme il faut eller inte ! 
          Jaa, vi tycker ochså att Sverige blivit ett trygghetsnakomanins land ! Antagligen beroende på att vi inte hemsökts av krig eller naturkatastrofer, värda namnet ! Under lång tid ! O då får inte något störa vår vardag av oväntat slag ! Sånt som  händer i andra delar av Världen ! Inte ens i Sverige kan vi ta  eller ha försäkringar mot " farliga, oväntade saker " ! Och någon " försäkran mot evigt liv " oavsett ålder finns inte !
             Det här med Shangri la ! Inte ens i Sverige kan vi bli ett " Jordens Shangri la " Och frågan är om det finns  nån " försäkran om evigt liv " ens där ?
              Och Benny Hill hade väl inte något fulländat liv ! Det har inte jag heller ! Det hade varit ganska tråkigt " i trygghetsnarkomanins namn " !
                 Nu skall jag ut o motionera ! Är inte det farligt i värmen ? No komments !
          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0