Utflykt till Tiveden igen !

          Idag var jag i Tiveden igen ! Den här gången med mina Örebrokompisarna, Rolf o Ann-Marie ! Och Rolf o jag lekte som barn i området där min Farmor bodde, söder Örebro ! O hans föräldrar ! Gällersta, Attersta, Björneborg ! Vi åkte till Tivedstorp som ligger på gränsen mellan Närke o Västergötland !  Har ju varit där många gånger ! Men det har ingen betydelse,där är mycket fint ! Och midsommardagen var jag där med andra kompisar ! 
         O den här finns ju i den lilla kyrkan i Tivedstorp, Vandrarnas kapell ! Mycket fin bonad som kan beundras o filosoferas runt !
                                         Jaa, här är ochså ett foto från området !
 
                                                        O här ett till !
  Sen for vi vidare mot Stenkällegården ! Inte så långt bort ! O då hälsade jag på dom här Tivedstrollen igen ! Det  här är ochså mycket fint ställe att o besöka ! Campingplats, reception med gamla redskap o souvenirer t.ex. Stugor går att hyra, skidlift finns ! O plats för husbilar o husvagnar ! Restaurang finns , skymtar i bakgrunden !
 Och det här fotot är taget mot den närliggande Bocksjön ! Och efter glassätande o beskådande av området togs vägen ner till riksväg 49 ! O körde hemåt . Jaa, en mycket  fin dag avslutades i Askersund med mat på restaurang Strandhugget ! Vi såg mörka moln närma sig från väster ! Och när jag kom hem så tittades det  på min fantastiska åsksajt ! Och såg att det åskade i närheten ! O det mullrade på avstånd , kraftigt regn kom, kontakterna åkte ur ! Till diverse apparatur ! Men åskan kom inte rätt över, och ljuset fladdrade inte ! 
                   Så nu skall jag sätta mig o se på Tv ! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0