Vad vore världen utan musik !

 Har ju så bra högtalare till datan så det går att lyssna på musik där i köket  ochså , när jag äter o så ! O njuter så av min världsmusik så om ni bara visste ! Takten går in liksom tonerna , både i sinne o hjärta ! Tror till och med att detta kan förlänga mitt liv " nått år " ! På grund av att jag njuter så !
                  Musik från Balkan, Grekisk musik ingår ju. Bl.a. Romsk musik har betydelse för dessa länder liksom för den Ryska t.ex. ! Liksom  den Grekisk ortodoxa kyrkomusiken från den Bysantinska tiden , eller tvärsom ! Sen har vi klezmer/ jiddish musik, musik från Arabländer, Persien, Libanon....som ochså kommer in i detta arv ! Jaa, egentligen arv/påverkan från Kina o Indien ochså ! Under den Bysantinska eran !
             Idag har det lyssnats på grekiska sångerskor, o nu lyssnar jag på Viktor Klimenko när han sjunger Ryska sånger ! Blev ingen motion idag, beroende på regnet, mer än till affären den som ligger, tjaaa 400-500 m norrut ! Vackert så !
           Idag är det ju x-tra V-75 ! Så jag passa på o lämnna in ett litet system i spelhålan på vägen ! Av typen spikharry ! So ist es, meine freunden ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0