" Den onda o den goda världen "

Det finns ju " goda o onda ledare i Världen " ! Så är ju Världen indelad ! Men vilka är förlorarna ! När åtgärder som psykologisk krigföring, sanktioner, handelshinder mm. sätts in mot " ett land o dess ledare som anses vara onda av de goda  " . Jag funderar lite på det här ! I en konflikt så görs på grund av stora politiska intressen ett " land till det goda och ett land till det onda " !
          Detta resulter inte i att det är  "den onde ledaren som lider mest " ! Klarar sig säkert ! Men hur klarar sig folket !  Jaa, jag tänker naturligtvis på Ryssland ! Jag tänker på dom 60 % ryssar på Krim som vill tillhöra Ryssland ! O alltid har velat ! Ryssland består av 144 miljoner innevånare !  Dom kommer att få lida , hur som hellst ! 
        Mens grannlandet i konflikten enbart favoriseras " och görs till den gode " ! Och i vilkas intressen ligger det ? 
           Jag håller ingen under armarna i konflikten ! Men i vilkas intressen ligger det " att gör a det ena landet och dess ledare till den onde och grannlandet och dess ledare till den goda " ?
                   Förlorarna  är i varje konflikt folken som får ta den största smällen , oavsett ! "Ledaren är god eller inte " ! 
     Kommunismen, fascismen o nazismen är ju ingenting att eftersträva. Men ofta ger sådan " obehagliga ytterligheter sig till känna när länder straffas av dom som anses som goda och humanistiska " ! Det har historien visat ! Ännu värre ledare än den som görs till den onde " kan ta befälet " !
               Tjänar " de goda " i längden på att flytta fram sina positioner mot Ryssland, genom att " införliva Ukraina i gemenskapen " ! I Nato ! Återstår att se. Kommer " kommunistiska strömningar att göra come-back i Ryssland "?
             Till dess får " all kulturelit tro att man gör detta enbart för Ukrainas folk " ! Där t.ex nationalistiska strömningar finns ! 
                Ja, ja, ja ! " Jag vet att jag är en ond människa som vänder på myntet och vägrar springa med i populistiska o lobbystiska strömningar där den ena sidan har tagit patent på humanism o godhet ",det är det här med " genomskådbara politiska spel med bestraffning som ochså kan drabba miljoner människor " !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0