Det frågar jag mig ständigt !

Va då ? Jag undrar faktiskt om barnen o övriga folket fått det bättre efter revolutioner i nutid o dåtid ! Jag tänker nu främst på barnen o folket i Syrien !  Jaa, stackars människor ! Jag anser att revolutionärerna som även tydligen inte kommer överens inbördes är lika mycket skuld till barnens o den övriga civilbefolkningens lidande ! Kommer såren nånsin att läkas ?
             I 3 år har nu revolutionen pågått, för folkets skull ! Kommer det att bli bättre efter inbördeskrigets slut ! Med grupper av Al Quidafanatiker o andra inblandade ! Skulle dom stöttas av raketanfall utifrån !
            Vilka är det egentligen som en del ledare i väst egentligen stöder ? Och den s.k. " kultureliten " som tagit patent på orden humanism o empati ! Nätrevolutioner !? 
         Nätrevolutioner !? Hur blev det i Egypten efter Moubarak ? Och på Sinaihalvön t.ex.? Folket i Gaza skriver man inte så mycket om längre oavsett vem man gör till syndabock, Är det nån som pratar om att de som styr där inte längre är så populära hos de nya makthavarna i Egypten ! Vilket då som sagt ger avtryck på Sinaihalvön där terrorister o fanatiker verkar !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0