Jag har tid att konstatera en del till..

..innan jag stänger butiken för helgen ! Mediabutiken ! Och som sagt det är väldigt enkelt att konstatera saker o ting här i Världen om man är påläst ! Då kan man " stå över en del populister o lobbyister, avslöja en del buffelhjordar " !
             Jag tycker t.ex. det varje dag är intressant att titta på Världens väder , som  "konstigt nog" även har betydelse för Sverige !
          Och eftersom jag inte bara fixerar mig vid värmehöjningar utan facit så tittas det  på kylan i världen som inte verkar ändra sig uppåt ! Det jämnar ut det hela, naturligtvis !
    Dagens temperaturer från de kalla områdena ! Fortsatt kallt i Arktis men där blir det ju varmare som brukligt när VI får sommar ! Grise Fiord - 39 C, Thule på Grönland - 23 , Verkhoyansk -39 !
           Sen tar vi Antarktis, där det blir kallare o kallare när VI får sommar ! Vostok Stn -47 C , Mc Murdo Stn - 17 !
      Det här skrivs det väldigt lite om i media ! 
      I Askersund då ! Vädersajterna får ju ha sina uträkningar o tabeller för när våren är kommen ! Men idag gick jag o motionera i snålblåst, + 4 C, regn, isande vind ! Jaa, förra året vid denna tiden eller något senare kändes  våren när jag stod o sola vid en vägg trots att det var kallt på nätterna en tid ! Då var det känslomässigt mycket mera vårkänslor än idag !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0