O vara " kärringen mot strömmen " ..

Det gäller att fightas mot buffelhjordarna genom att ständigt vända på myntet, även som liberal ! Därför " fixerar " jag mig inte enbart på värmen på Jorden ! O den pratas ju ständigt om hur den kommer att bli i framtiden ! Utan facit på !           Det här har jag facit på ! De kalla områdena på jorden ! Jaa,  man kan säga att kylan dämpas i Sibirien som brukligt är i Arktis när våren o sommaren närmar sig. Men kylan i norra Nordamerika har inte dämpats precis. inte heller på Grönlands nordvästra delar i närheten ! Men på kontinenten Antarktis, vid sydpolen, där sjunker temperaturerna liksom på kontinenten Australien ! 
         Vi börjar väl med Arktis ! Där hade i morse Grise Fiord- 36 C, Thule -20 C och Verkhoyansk -19 c. i sammanhanget kan nämnas att New York hade - 4 C i natt ! I Askersund var det + 1 C i morse !
           Antarktis jaa ! Nu börjar temperaturen sjunka på Mc Murdo stn. - 24 C ! På det högt belägna Vostok Stn var det -57 C !  Skulle nån " journalist skriva om det här så hade han väl räknats som förrädare oempatisk " Typ !
                   Nu skall jag snart ut o pröva höften, efter en rejäl uppvärmning !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0