Det är klart man tycker om sig själv !

Hade man inte gjort det så hade man inte satt ut vackra bilder, foton även på andra eller vågat stå för den man är !
 Ibland blir korten lite suddiga som fotograferas av ! Naturligtvis sparar jag ochså orginalen för efterlevande om dom värdesätter sina rötter !? Kära mor vilken eldig blick du ger fotografen ! Hunden hette King och barnet i stolen heter Jan ! Foto taget i Långängen, Stocksund, Stockholm  ! Det är ju snart mors dag men ärar o hyllar min mor varje dag ! Hon såg ju till att jag såg dagens ljus, bl.a.
 Det här fotot är ochså taget i Långängen ! Vad jag kommer ihåg ..? En grusbacke upp till området !
           Kommer ihåg att jag fick jojon när jag för första gången i Örebro skulle gå till skolan ! Årtal 1945 ! Från skolan, folkskolan, kommer jag ihåg överläraren och fröken ! Och nån, några av mina klasskompisar !
  Sen hitta jag det här fotot ochså taget i slutet av 1950-talet !  Jobbade 2 somrar i Forsmo, utanför Sollefteå på Vattenfalls fiskodling ! Forsmo har ochså ett stort kraftverk.Och håller på att mata fisken ! Laxynglet ! Som när de blivit större kördes upp till sjöar där de utplanterades eller längre upp i älven ? 
             På slutet av 50-talet jobbade jag även i området kring Överuman, norr om Tärnaby ! För sötvattens-laboratoriet. Och närmaste stad därifrån var Mo i Rana ! Så nära norska gränsen var det ! Och kanske någon har hört  talas om Blå vägen ? Den går mellan Umeå och Mo i Rana ! Tyvärr har jag inga foton från den vistelsen i den vackra fjällvärlden ! Det grämer mig till en del !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0