Veckorna går fort..

Det  är måndag morgon igen o mitt huvud känns så bra .. Ja det gör det ! Om jag har nått att klaga på ? Nää,  är nöjd ! Om jag såg partiledardebatten ? Nää ! Förutsägbar som vanligt med de vanliga flosklerna, antas det ?  Vet var jag står ! Och är inte intresserad av några personangrepp på någon ! Alla pratar för " sin vara " ! Det är tillåtet i en demokrati ! Men det gäller att vara påläst, " när dom svänger sig " ! Och dom LÄNGST till vänster eller höger intresserar mig inte ! Men dom är valda i en demokrati ! Det märkliga tycker jag är det här med skattesänkningarna för pensionärerna ! Vi har ju fått skattesänkningar under den här regeringen ! Det vet jag själv ! Men 50 o 100 kr i månaden ! Märks ju inte så mycket, särskillt om bromsen träder in ! Och hur mycket har det största oppositionspartiet tänkt sänka skatten med om dom får makten ? Joo, 50 kr ! O det hyllas dom för ! Och vilka har kommit överens om den senaste pensionsöverkommelsen !
        Övriga Världen !  Är på gott o ont som den alltid varit ! Men har man fakta från förr så tycker jag den bättrat sig ! Och den intresserar mig minst lika mycket som " det förutsägbara skvalpet i den svenska ankdammen " där det går  att fånga  många grodor o överdrifter " om man är påläst  ! I ett land där innevånarna har det bättre än i de flesta länder, oavsett regim ! Och naturligtvis beror tillståndet i Sverige ochså på hur det är med övriga världen med nedgången i ekonomin sen 2008 !
                Vädret ja ! Trots " Aftonblaskans " löpsedlar om " nu kommer våren " även sommar har ju utropats, så konstateras det att slutet av april o början av maj  är under medelvärdet för årstiden ! Kallt på nätterna, kyligt i vinden, fingervantar på ! Hade inte solen lyst hade det varit ännu kyligare ! O detta kommer att fortsätta enligt  expertisen ! Med sina datoriserade mallar ! Och det kyliga vädret i Sverige beror på högtryck där o lågtryck där ! Hur dom förhåller sig till varandra har stor betydelse för vädret ! Och då vindarnas riktning !
                  Visst blir det motion idag ochså. Man ändrar väl inte på ett hittills vinnande koncept ! Jaa, det roligaste skall bli att se hur dom skall få ihop det i oppositionen om dom vinner valet ! Kom jag att tänka på ! för min egen del har det materiellt ingen betydelse ! Oavsett skattesänkning på 50 kr i månaden !
 
                 
          
 
Trackback
RSS 2.0