Åter en dag som jag tackar Gud o rötterna för att jag fick uppleva !

  Och sen såg jag i tidningen att bl.a. Emil hade namnsdag ! Ett av alla mina barnbarn ! Inte gjorde det saken sämre ! Emil lär ha som ursprungsnamn Aemilius som via franskan hämtats från det romerska släktnamnet , ursprung grekiskt !
Jaa, det blev motion som utlovats ! Norr, öster o söderut mot hemmet ! Vädret konstaterades vara grått , kyligt mulet, disigt o duggregn Men vaddådå ! Det var väl inget att gnälla över ! Huvudsaken är att man fick förmånen att fortsätta sitt motionerande var o varannan dag ! Lägga till en dag ytterligare !
         Jaha, nu lyssnas det på Glykeria när detta skrives ! Och innan dess har det dammsugits, badats i kar och ätits brunch ! Behövligt efter snabb 1-timmesmotion ! 
          Och när detta är skrivet skall det bl.a. tittas på morgondagens V-75 lopp !
    Och Örebro hockey tog igår 2 poäng mot Liunköping hemma ! Glädjande ! 
      Och spår av miniubåt hittade i S-holms skärgård ! Såg att det var en miniubåt till salu på google, rubrik sen innan ! ! Men vilken färg var det ? Vet ej. Jaa, kränkningar är inte bra, får ej förekomma ! Men det här försvarstalet var väntat där det ingick att visa muskler o handlingsförmåga ! Vår beredskap är god ? Men bevis mot nation saknas !
        Och i morgon är det kl 21 Em-kval mellan Montenegros och Sveriges herrar i fotboll ! Oj, vad spännnade , det ochså ! Liksom mitt enkla liv är !
              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0