Jag kallar det för jubileumsrunda !

        Jaa, i november för 9 år  sen flytta man till Askersund ! Men vilken dag har glömts ! Och ganska fort inledde man ju en karriär där ännu mer motion ingick ! Så jag kallar dagens motionsrunda för en nio-årig jubileumsrunda !
O inte har dom här ochså givande åren på annat vis blivit sämre av allt motionerande inte ! Kanske har dom förlängt mitt liv med nått år ? Och jag har ju en del natur att jämföra med om det tänks på vilka ställen man besökt för mer än några veckor eller när det botts på olika andra ställen ! 
  Jaa, det här är ju välkända foton för mig o andra ! Och här har vi dagens foto från hembyggdsgården ! Där det ochså snöpulsats en del !
 Nu har jag kommit till ett av de två skogsområden som tillhör denna min favoritrunda ! Och ser man det motsols som idag så är det här det sista av dom ! Dagens runda ! Nära 2 timmar !
          Jaa, nu får vi se om det blir något 10-års jubileum november 2015 ! Jag planterar in det i huvet ochså ! Våga, vinn ! Och tycker man att man har ett bra liv och haft det så är det bara att köra på ! O inte gå ner sig i negativitetens träsk ! Utan acceptera nuet o det som varit ! O inte ta ut elände i förskott ! Vara ödmjuk över att man fått leva så länge som jag fått göra ! Oavsett om jag bor i "Korpilombolo eller Katmando " !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0