Idag gick det lika bra som vanligt !

Med motionen ! Inga rysningar, inga frysningar o ingen yrsel ! Visserligen dricker jag nu C-vitamin  Såna tabletter som brusar i vatten !  1/2  på morgonen Innan motionen o en 1/2 när jag kommer hem !
  
 Visst jag är stor vän av Israel ! Men jag pratar ganska ofta med  muslimer från särskilt Syrien ! Och nån gång kristna syrianer ! Som sagt ! Och dessa människor har ju inte kommit hit för att Israel har skjutit raketer på dom !  Utan det är andra muslimer som gjort, nu även på senare tid Isis ! Har ju läst Hamas agenda mot Israel o judar ! Den är fruktansvärd ! Är denna organisation så mycket bättre än Isis ? O Hamas samarbetar med Plo ! Med Abbas i spetsen !   Och enligt uppgift har Fatah o Abbas manat till våldsamheter i Jerusalem idag !?
          Jaa, denna sol tillägnar jag staten Israel o judar som alltid blivit bespottade och hotats med utrotning även i våra dagar och i nuet !
  Det här fotot togs när undertecknad och kompisen Bengt besökte Israel ! Och jag är ganska säker på att jag tog detta foto när Masadaklippan besöktes ! Kan vara foto från en av världens äldsta synagogor ! 
                                  Jaa, här har vi ett foto taget i Israel ! Bussinisen i full gång !    
 Och det här fotot är taget på väg från Jeriko till Jerusalem ! Och på vägen som gick på höjder vred vi av och besökte ett Grekiskt Ortodoxt munkkloster ! Jaa, här gäller det att gräva i minnet ! Och  en bit från vägen vägen mot Jerusalem kommer jag ihåg att det låg Beduinläger ! Och då tänker jag nu på Ofra Haza !
 Sen kan vi ju visa ett foto från Masadaklippan ! Den här resan till Israel har jag ochså ständigt i mitt minne ! Och resan företogs 1988 ! Och  var Israelvänlig långt innan dess ! Jaa, i den bibehållna formen jag har skulle ett besök i Israel ej vara , nått omöjligt här i Världen ! Och skulle gärna velat bo där o lyssna på bl.a klezmer o Jiddishmusik t.ex. Men som jag har sagt innan ! I bland får man leva på minnen o " ta små steg framåt " ! Vårda det som är inom räckhåll ! Det är ochså fråga om ekonomi !
 
                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0