Jaa, för mig är han en hjälte på många vis !

Tyvärr så dör människor både oväntat o väntat även  i unga år, ganska unga år ! Frid vare med dom !  Jaa, inte ens i Sverige kan vi skaffa oss alibi för döden ! Rättvisa ? Det bryr inte döden sig om ! Hur mycket vi  än försäkrar oss mot den !
Många av oss har varit med om att anhöriga ryckts bort i förtid ! Oavsett om det var väntat eller oväntat !
       Och denna man , Klas Ingesson,kämpade mot cancer länge , men dog för ett kort tag sen , meddelades i morse ! Och det är ju inte länge sen ,någon vecka som han avsa sig sysslan som lagledare i Elfsborg ! Ungefär 46 år blev Klas ! Och det är inte länge sen som en man i min släkt i ungefär samma ålder,ochså dog av en sjukdom som inte gick att stoppa !
             Jaa, vetenskapen går framåt, medellivslängden ökar ! Men döden är oavsett det inte rättvis o ingen kan skaffa sig alibi mot den !
 Jaa, i dom banorna tänkte undertecknad när han gick sin härliga runda i dag i bra väder ! Man får tänka till lite grand i en värld som är som den är ! Och då skänker jag en tanke till dom som inte är hos mer ! O känner mig väldigt ödmjuk för varje dag som går ! Med Fötterna på Jorden o armarna mot Himlen ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0