Jaa, vilket farligt land man lever i !

Men det mest farliga för svenska folket är alla dubbla budskap när det gäller mat t.ex. !
      Vem har inte sett alla annonser om hur nyttigt det är att dricka mjölk för barn o vuxna t.ex. Under årens lopp !
           Nu plötsligt visas bl.a. dessa rubriker i massmedia ! Mjölk kopplas till ökad dödlighet ! Mjölkdrickande kan förkorta liv ! 
         En ny vetenskaplig undersökning i Uppsala säger sig ha kommit fram till detta !
Mjölk har väl druckits av alla djurarter i alla tider ! Typ t.ex homo sapiens ! 
           Hela tiden får man reda på i bl.a. motsägelsefulla undersökningar vad man inte skall äta eller äta ! Den ena veckan är det farligt, den andra veckan är det inte farligt ! Smör är bra, nej smör är inte bra !  Proteinkost skall det va ! Nää, mycket kolhydrater är bäst , mm.mm !
           Jaa, ett oroat svenskt folk blir följden av alla dessa vetenskapliga undersökningar ! Tänker på alla unga människor som inte skaffat sig en egen plattform här i livet !
            Själv har jag ätit ungefär det samma sen jag blev ensamboende ! Körde med smothis  några månader för några år sen ! Men nu är det samma mathållning som innan. Lite för högt blodsocker har jag motionerat bort sen det upptäcktes 2003, var det nog ! ! Att jag tar medicin mot högt kolestorol beror på ärftlighet sägs det ! Äter ett ägg om dan ! Dricker några glas mjölk ! Äter durummakaroner o bulgarvete, tonfisk, bönor, kyckling i folieformar mm.mm.  O på lördan blr det gottis ochså ! Lite kakor o så. Kan även löpa nån färdiglagad rätt nån gång eller en minipizza ! O mina blodprover är bra hos doktorn !
             Vi har det bra i Sverige på många vis men ...oroandet o negitiviserandet  när det gäller levandet ! ? Vår medellivslängd har ökat ! Vad kan det bero på ?
                      Idag skall jag gå ut i blåsandet ! Va, är du inte rädd " att få ett träd i skallen " ! Den risken får jag ta ! Det är värre att sitta inne o oroa sig för allt möjligt ! Kanske även för medellivslängden !?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0