Motion o väder !

Båda sakerna hör ju ihop på något vis ! Mycket regn, åska  o kraftig snöstorm hindrar ju motion ! Men då har man ju sin inomhusspinningcykel ! Det gället att ha en plan o en sån som fungerar efter ens egna omständigheter ! Rutin på nått vis ! Och inte gå med i alla domedagspredikningar o dubbla budskap om hur det skall levas ! Om nått fungerat under lång, lång tid varför bryta det efter årsringarna ! Sen är det det där med sinnets skötsel ! Mår det bra av att ständigt oroa sig över sånt man inte har facit på ?
        Vädret ja ! Har ju bott både i Stockholm, född, Örebro, Kristianstad o Simrishamn ! +  nått år utanför Sollefteå o 7 månader i södra Sameland , kring Överuman,  på båda ställena som praktikant ! Men betalt hade jag ! O sen skall vi inte glömma att man även tillbringat sommalov utanför Hjo från 1945 till skolans slut !
         Idag var jag inne och titta på temperaturerna i Askersund, där jag bor,  Luleå och Simrishamn ! Och vi bor ju i ett avlångt , land ! Tror sjätte störst i Europa till ytan !
        Och i morse hade Simrishamn + 12 C, Askersund + 4 C och Luleå - 4 C ! Och för inte så många vintrar sen var det nån dag med - 25 C i Askersund ! Har upplevt värst snöstormar i Simrishamn under mina levnadsårs minne ! Och sett snöande i Tärnaby en mogon, midsommar- dagen efter övernattande där ! Men inget snötäcke ! Och på  natten där lyssnades på när Ingemar Johansson blev Världsmästare i boxning ! Ledtråd !
            Naturligtvis har jag fötterna På Jorden o armarna Mot Himlen ! Men det hindrar inte min kreavitet och positiva sinnelag ! ! Utan  guru.! Är min egen !
          Idag syftas det till att gå den långa rundan ! Med mycket kläder på sig ! Och jag fattar knappt hur fort tiden går ! I morgon är det ju lördag igen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0