Motionen gick utmärkt ! Nöjd !

 
 Idag gick man långrundan medsols ! Här har det kommits till närheten av första skogsrundan !
Ja backar upp o ner ! Här närmar jag mig den i folkmun kallad " mördarbacken " !  Jaa, o nu har jag för en tid kunnat gå i full fart på rundorna igen ! Inga vadproblem ! Jaa, det verkar som ju fortare det gås desto bättre mår fysiken ! Har ju vilopuls på ca 50 ! Kanske bra att få upp den otrycket för blodomloppet ? Ah, det är bara o tacka o ta emot !
Och här är man i slutet av skogsrunda 2 ! Som slutar på hembyggdsgården ! Sen är det ju som sagt en bit till strandpromenaden !
     Och här  har jag  kommit ner till strandpromenaden ! Fin bild trots vanligt motiv ! Men ej samma väder !
                Är väldigt tacksam över det liv jag har ! Och stunder av lycka ingår ju i o vara nöjd ! Sitter nu hör på grekisk musik o njuter med Nikos Ekinomopoulus under skrivandet ! Mycket bra musik ! Oj vad jag njuter ! Men nu gick jag över till den turkiska sångerskan Ajda Pekkan !
                    Lördag imorgon ! Med bl.a V-75 ! Vem säger nej till det ! Tror det mycket som vanligt skadedrabbade Arsenal ochså spelar !  Ännu en dag att se fram emot ! Och ser man fram emot saker o ting så kan man kanske tack vare det få nån dag mer här i livet ? 
          Havah nagilah !!!   O Shalom !
                
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0