Nu börjar klimatkampen !

När det gäller Sverige så är det kallare än normalt just nu i halva Sverige, norra delen ! O varmare i den andra halvan ! Nu räknar jag i mil ungefär ! Varit så några dagar ! Och det här är inte ovanligt ! Det har inte bara gällt 16/10 2014 ! Det kan mycket väl ochså bli brittsommar ännu ! Det har jag varit med om bl.a. för länge sen !
            Och visst är det en kamp ochså mellan polerna ! Nu stiger värmen på sydpolen o sjunker på nordpolen ! Stiger i Antarktis o sjunker i Arktis ! O då beror det på lågtryck o högtryck i Världen hur årets höst o vinter blir ! Bl.a. ! Det är väl inte bara 2000-talet som det varit så ! Mycket långt tillbaks i tiden ! Hade vi inte haft golfströmmen som bl.a. gör vädret varmare i Skandinavien i t.ex.Norge o Sverige , vilkte ständigt gnällande det skulle blivit över kyla ! 
            Jaa, som jag påtalat innan ! För nått år sen påtalade FN:s klimatpanel att dom inte kunde förklara den avstannande värmeökningen på jorden, de senaste 15 åren ! Likaledes så var det något ang. de växande isarna i Antarktis ! Läste att isbjörnen inte tappat individer längre ! Det kan man ju ochså tänka på med posivtivitet !
                   Själv ämnar jag snart ta  närmast vinterkläder på mig med regnrock och kängor !  O gå och handla innan regnet tilltar ! Var bara 4 C i Askersund i morse ! Och en promenad blir det ju ! I god fart !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0