Nu har man satt ihop småsystemen !

Helgen inledd ! Och naturligtvis ser jag fram mot V-75 bl.a ! Och imorgon kommer det ett x-tra på Solvalla ! Det blir nån hundring på det ! Och sen har vi ju bingolotto på kvällen !  Mysgrejor i Jahans tillvaro ! Johannes, Jahan förgångare till Jan  ! Var nog min mormors/ gudmors mening att jag skulle heta Jan ! 
           Dagens ja ! Har nu gjort några 50 kronors spikharrys ! Det är dom som lönat sig mest ! Om man ser till min statistik ! Så nu återgår jag till det ! O några är ena riktiga " stollar " ! Ochså skall jag ju tippa svågertipset ! Rings in senare !
        När det gäller vädret så tar nu milda vindar över i hela landet ! Enligt alla olika prognoser Och snön som fallit, ganska tidigt för årstiden i norra Norrland t.ex smälter väl bort då ! Det är bara halva oktober ännu o några dagar till ! Nu är det ju så att vinterperioden i Sverige räknas från jultid till mitten av mars ca ! Skall bli roligt att följa vädret ! Vare sig nu det blir " extremt varmt eller monsterkallt " enligt massmedias svarta rubriker ! Och när vi hade 3 rejäla vintrar för 2-3 år sen , då pratades inte så mycket om växthuseffekten !
                 Jaa, nu jagas ubåtar i Stockholms skärgård, eller vad det är ? Om man tittar på statistik så är det knappt några ubåtars nationer som utpekats i Stockholms skärgård ! O någon gång har det varit nått annat än ubåt, kommer jag ihåg, " utter eller fiskstim " ! Men det är klart har man nu gjort Putin " till världens största bov " ...men man måste ha bevis ! Och är Ryssland, Putin/ Duman så korkat så de skickar ubåtar in i S-holms skärgård så har dom ju gjort bort sig ! Och frågan är vem som har gjort iakttagelsen av U-båten ! På vilket sätt ! Och försvarsivrarna kanske får dukat bord och vatten på sin kvarn ! O det är inte konstigt ! Tycker furir Ekblom !
Trackback
RSS 2.0