Då var det fredag igen !

Jaa, vad en vecka går fort ! Fina besök har jag ju haft , av kompisar o systrar !
 
            Jaa, det skall bli skapligt väder i helgen, säger dom ! Dom som bl.a räknar ut åskrisk i % ! Och här där jag bor blev det ingen såg jag på radarbild i nuet o i efterhand ! Men igår vilka skyfall ett slag ! På eftermiddagen , mellan 13 o 14 ! Men ingen åska i molnen !
 
          Jaa, det här med t.ex. de otaliga vädersajterna o väljarundersökningarna som florerar i dagens massmediala värld ! Det här med värre än någonsin ! Kan man fundera på ! Massmedia tycker jag är värre än någonsin ! Och hur mycket har dom del i att få det till det här med värre än någonsin ! Som sagt var att vara påläst om Världen förr i tiden skadar inte !
 
        Jaa, massmedia ja ! På löpsedeln idag stod nått om visst kaffes farlighet , hade något med kolestorolet o göra. ! På den andre var det nått om knep som fanns mot öronsus ! Jaa, är det inte det ena som är farligt så är det det andra ! Konstigt att medelåldern stiger ! I bl.a. Sverige ! Sälja, sälja, på svarta rubriker som motsäger varann i olika undersökningar !
 
 
V-75 går i morgon på Bergsåker i Sundsvall ! Vi får väl se på tipset ! Jaa, några vinster har det inte blivit i vår precis ! Men spännande är det att titta på tävlingarna som nu startar senare på eftermiddagen ! Vet inte vad denna nyordning beror på ! Sändningarna börjar 14:30 men V-75 startar inte föränn 16:20 .
                 Jaa, såg ochså att Arsenal möter Newcastle borta i morgon ! Blir ingen lätt match för Arsenal !
 
         
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0