God morning my friends !

 
Jaa på det förra inlägget blev det ju 2 lika dana foton ! Här är det 3 taget från samma plats ! Och detta foto är enligt min mening så bra att det skall icke förglömmas !
 
Vädret fortsätter att vara behagligt och inte beklagligt ! Men att klaga i det svenska samhäller verkar vara mer comme il faut än att skriva om nått behagligt ! Vi som är pålästa vet mycket väl att gårdagens samhälle, klimat och Värld inte var bättre än dagens oavsett vad det gäller ! Det är bl.a Massmedia som är av en annan dignitet nu för tiden ! Och vad säljer bäst. det positiva eller negativa ! Jag vet ! Det räcker med att man går igenom massmediautbudet !
         Sport ! Jaa, som sagt även sport, vacke musik o vackra bilder  är för mig bl.a aptitretare ! O inte blir livet sämre av att jag tänker på anhöriga o kompisar ! Varav en del kommer att omkramas nere i södern ! Ja , t.ex. att få mera krama om de minsta barnbarnen som inte fanns när jag flytta upp mot en del av mina rötters hemvisst ! 
 Sport ja ! I Engelska P. League vann både Arsenal o Manchester City, jaa, Man C slog Chelsea med 3-0 hemma ! ! Men Örebro sk går kräftgång i allsvenskan !
              Så här kommer många av  mina dagar att se ut ! Nån månad framåt ! Motion på förmiddagar ,   "plocke pinn " på eftermiddan !  Prata om att hålla igång ! Bra för sinne o fysik !
               Att rent känslomässigt veta att man nu inrättar livet nere hos NÄRA O KÄRA på sin ålders höst ! Känns väldigt bra ! Men har trivts väldigt bra i Närke o Örebro län de här 10 åren ! Längtan hit har nu ochså fått sitt utlopp ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0