Vilken helg ! O vilket besök !

 
Det är bra att ha bra kompisar, lite här o där ! När  jag kom hem från Medvibesöket avlöstes detta av ett besök från söderns nejder ! Av kompisen Lars med husbil och en leonberger som medpassagerare ! Joo, då har träffat Lea innan i Simrishamn ! O Lars har man träffat sen 1992 , mer eller mindre ! 
 
 
 Jaa, en rullande sommarstuga ! Och att detta sätt att färdas o stanna till fördrar jag framför husvagn ! Och det är för min del första gången som man bekantar sig med en husbil , även på insidan ! Mycket imponerande ! Och Lars styrde på söndagen norrut ! Och jag rekommenderade bl.a. ett besök i Nora ! Och Nora tillhör landskapet Västmanland men Örebro län !
 
 
Och äras den som äras bör ! Den 1 augusti 1905 föddes min käre far ! Och fina minnen har jag även när det gäller honom ! Och han föddes i Fellingsbro i Västmanland ! Men tillbringade sedan en del år i Nås i Dalarna !
 
 
Jaa, det här fotot tycker jag om ! Måste vara taget när vi bodde i Långängen , Stocksund i början på 1940-talet ! Men 100 säker är man inte ! Bromma flygplats ! Kanske vi tittar på ett flygplan som skall landa där eller lyft från denna flygplats ?
 
                Jaa, då för mig är det helt naturligt att förena nuet med dået ! Båda delarna är kopplade till varann ! På livets räls ! Vad hade jag varit utan mina föräldrar , förenade eller med andra partners ! O deras gener har förts vidare ! Känns bra att veta !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0