Ytterligare en bra motionsrunda ! Som är bra för sinnet o fysiken !

 
När jag gick ut vid 10-tiden möttes man av lite regn o rätt kylig vind  ! Och som synes var det rätt mörka moln öster om Vättern ! I morse så jag på min utmärkta " blixt o dundersajt " att det kommit några blixtar sydost om Vättern ! Kanske det här  var resterna ? Några knallar blev det iallafall inte !
 Idag gick motionerandet i bra fart ! Utan o överdriva o med ännu fräschare fötter ! Och som ofta kom jag i slang med Tyskar på strandpromenaden ! Från Hannover ! Och dom trivdes bra med att besöka Sverige ! Men hade bara 2 dagar till på sin urlaub ! Visst skulle jag lätt kunnat bo i Tyskland t.ex. , men jag är nöjd med som jag har det ! 
 
            Tjaa, snart börjar VM-simningarna ! Och det är som sagt fina tävlingar att titta på ! Och vet inte hur det gick för Sarah i förmiddags ! Om hon gick till semi på 100 m, fritt var det väl ? Eller om Coleman gjorde det ! Glömt förnamnet ! 
 
 Har mer o glädja mig åt Malmö FF gick vidare i kvalet till Champ. League ! Däremot undrar jag mycket över Örebro Sk som jag ochså håller på sen barnsben ! 6-0 i baken mot Ifk Göteborg ! Mina andra favoritlag Barcelona o Arsenal  verkar väl rustade inför seriernas begynnelse ! Jaa, Bayern München håller jag ochså på ! Men hur är formen där ?
 
                       Jaa, das war alles für heute ! Meine Freunden über die Welt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0