Två roliga matcher att se !

Jag är ju intresserad av sport, vacker musik o vackra bilder ! O det är en väldigt bra o ha en stötdämpare mot allt gnällande o alla eländesförklaringar just nu ! Där det utropas värre än någonsin i parti o minut ! Verkar sälja bäst !
 
          Först slog Sverige i Junior-vm i hockey en av de stora favoriterna USA till att vinna gruppen o hela vm med 1-0 i en veklig kämpamatch ! Det enda man kan anmärka på var att Sverige drog på sig många utvisningar men vilket försvarsspel ändå ! O vilken målvakt ! Nu har Sverige 6 poäng , vunnit 2 av 4 matcher !
 
Sen såg jag en match i den andra gruppen mellan Finland o Ryssland ! Finland spelade ut Ryssland och ledde med 3-1 i andra perioden med bud på 4-1 men plötsligt kom ryssarna igen o gick upp till 5-3 i perioden ! Och när matchen var slut så  blev resultatet 6-4 till Ryssarna ! Imponerande upphämtning av Ryssarna ! Grattis ! Jaa,  vadå ! Ryska folket kan väl inte rå för att Peter den store slog Karl den X11 ! Och i sammanhanget kan man ju fundera på vilket land som har haft längst överhöghet över Finland ! 
 
        Jaa, junior-vm i ishockey har ju blivit en succe hos bl.a. svenska folket ! O det förstår jag ! O matcherna som är kvar är mot Danmark o Canada innan kvartsfinalerna kommer igång !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0