Det är betydligt intressantare !

Jaa, idag blir det boule ! Kl 10 . Och motion ! En bit att gå, dit o hem ! 
  När det gäller vädret så är det väldigt bra att ha det som intressant ämne i nuet än gnällobjekt ! Och fortsatt sydväst vindar i Sverige ! P.g.a. det här med högtrycks o lågtrycks placering ! 
    Vi kan ta t.ex New York ! Som i år haft perioder med vinterväder, snöstormar ! I december ochså har jag för mig ! Just nu är det -7 C i New York , o snöfall ! Alltså har nordöstra Usa känning av kallluft via Kanada ! Alaska som ju ligger nordväst på där är alltid kallt på vintern ! Med mycket minus ! Och vad ligger närmast Alaska ? Och vilka köpte Usa Alaska av Och vilken stor ö ligger nördöstra Kanada inte så långt ifrån ! På den stora ön är det mycket kallt just nu ! Ca 50 minus läste jag häromdan !  
Och jag nämnde väl igår att Kreta skulle få kallare än Askersund i morgon ! Enligt siarna ! :) Men nu skall enl. siarna både Kreta o Askersund få + 5 C i morgon ! Växthuseffekt , nej ! Lågtryck o högtrycks  "inbördes kamp " , ja !
    Falun kommer enl. siarna ha + på dan många dar under VM ! Och en del  nätter under noll ! Det borgar för svårvallat ? Men i Europa på bl.a skidskytte har ju sådant väder klarats av ! Och tävlingarna börjar ju på torsdag ! Jaa, den vintertypen som Sverige haft med bara nån vecka med nord-nordost vindar då mycket snö kom genererar ju ochså varmare vatten både i nordsjön o Östersjön t.ex. Och sådant här väder har förekommit även förr i tiden ! Och glöm inte vinter 2009-2010 ! Som var motsatsen till denna vinter ! Och vintern räknas i mitt område till 15 /3 !
           Dom här massmedia ! Sämre än någonsin ! Nu basunerar dom ut att Anders Borg skall skiljas ! Är det något ha braskande rubriker om ? Skiljer sig aldrig journalister t.ex. ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0