Idag blir det sångövningar ! Och motionerande !

 
 Jaa, tittar på vackra bilder o vyer varje dag ! Både via t.ex. foton från Charpahtian Garden och egentagna ! Jaa, och oj vad mycket vackra platser det finns i Världen ! Några har man ju sett själv på plats ! Och som sagt när man vet hur ens förfäder o gener haft det sen urminnes tider här o där i Världen ! Via genomgång av århundraden så tänker jag inte tillhöra dom som utropar eländes elände ! Jaa, om man tänker noga efter ! Hade kanske tur att min mor inte fick spanska sjukan t.ex. 
            Det här med ett tungsint folk som aldrig får det bra nog ? Är det meningen att eländes elände är det som skall förgifta ens sinne ! Man lever väl bara en gång !? Och märkligt att medelåldern ökar i Världen ! Om man ser till de svarta rubrikerna !
           Och idag tänker man faktiskt lägga en slant på V-86 :an ! Har aldrig spelat på detta spel ! Har jag för mig ! Carpe et Crea Diem !  Gör det mesta möjliga för att leva ett bra liv ! Det tjänar väl även andra på ! Om jag får nått mer år p.g.a. positivt tänkande, t.ex. ! ?
       Och motion blir det ! Tar nog 20 minuter att gä med broddarna ner i stan till lokalen där sångövningarna äger rum ! O lika lång tid hem då ! Frysit i natt så halka råder på en del ställen !
              Jaa, ju mer eländes elände som utropas detsto mer vackra bilder kommer jag att visa ! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0