Jaha , måndag igen !

 Då kan man lägga åter en vecka som man är nöjd med till handlingarna ! Och haft förmånen att leva 1 vecka längre ! Detta foto togs igår ! Alltså med facit på ! Hoppas att det var nån som såg på Skavlan i fredags ! Och bl.a. lyssnade på den danske psykologiprofessorn och hans tankar om  hur vi ser på den ofrånkomliga döden som väntar på alla runt hörnet oavsett hur ! Enkelt recept ! Koncentrera dig på det liv du har ,oavsett ! Att oroa sig för det som komma skall kanske till och med förkortar livet ? Egen tanke !  Oavsett det ena eller andra som vi inte har facit på tidsmässigt ! ? Egen tanke !
      Vill ju påminna om att Sverige liksom många andra länder med långa avstånd inte har samma väder ! Särskilt vintertid, ! Kan gälla Kina , Usa , Sverige o många fler länder ! Även gällande högland eller lågland !
           O detta har inte ett dugg med utropande av växthuseffekten att göra ! Det är ju ganska lätt om man har tagit ut elände i förskott att skylla allt på växthuseffekten ! 
           Jag undrar vad mamuttarna skyllde på när dom dog ut ? Eller dinosaurerna ? Eller människorna på 1700-talet ! Elller dom som upplevde  de senare istiderna ? Eller dom som kunde paddla till Grönland för länge sen ? 
                Vad väntar nu för roligt den här veckan som kommer ! Om man har förmånen att få uppleva den ? Vilket man tror ! Vilket man siktar på ! Jaa, mycket motion med snöpulsning ! Nått mer foto på rådjur eller annat intressant ! Vm i alpint inleds på tisdag i Beaver Creek i Amerika ! Även på dom höjderna kan vädret vara omväxlande ! Inget nytt om det blir så ! Skall vi sikta på nån medalj ! Och vilka blir kung o drottning när tävlingarna är över ?
         Kung Bore har just nu support av t.ex. följande platser ! Askersund/ Norra Europa - 6 C , I Arktis/Alaska har Prudhoe bay - 18 , Griise fiord/ Arktis - 35,  Thule Grönland,/Arktis - 29 och Verkhoyansk/ Sibirien Arktis - 36 C !
                  Nu blir det utlovad motion om ca en kvart !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0