Jaha, ny vecka !

O när det gäller den förra finns inget o klaga på, när det gäller mig själv ! En frirunda nästa lördag på det s.k. svågertipset på V-75 ! O nu är det min hästintresserade svåger som står för tipset igen ! Efter harry boys insats som inte var bra ! Och vi är fem som är med i detta tips ! Släkt !
              Jaa, så här såg det ut med utsikt från balkongen den 10 / 2 2014 ! Konstateras !
 
                              Och detta foto är från idag ! Den 9/2 2015 ! Konstateras !                  
          Och detta är ett foto från den 12/1 2015 ! Och sen dess har vi haft snötäcke med några dars undantag och varierande tjocklek ! Mycket vitt o mindre lite grönt ! Konstateras ! Och sådant utan facit ? Finns inga foton på ! Vad jag hoppas är att snön inte tinar bort på dagarna o att snöförådet i Falun ,o snötäcket gör att Vm i skidor där, som börjar om onsdag en vecka pallar för olika väderscenarior !
             Det ser jag ju idag att det negativa i Världen ständigt prioriteras i massmedia ! Jag har ett liv och med tillbakablick historiskt så är inte Världen sämre än nånsin ! Jag gör så gott jag kan för att se även det som är positivt i mitt liv o i Världen ! Och prioriterar det positiva ! I 
        Nu blir det motion ! Om nån timme ! Fortfarande verkar det vara snö och is på gångvägarna runt stan ! Men konstaterar att även februari månad kan vara ombytlig p.g.a. lågtrycks o blockerande högtrycks lägen o vandrande i Världen ! 
          Facit har vi ju för igår när det gäller Europa ! T.ex. ! På Balkan var det minusgrader , blåfärgat  liksom   åt nordost , mot Östeuropa  ! Fortfarande spökar lågtrycken nära norra delen av Skandinavien , på Norra Nordsjön, Norska havet ! Genererar inga nord-och nordostvindar precis !
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0