Till sång av Nikos Ikonopoulos skriver jag detta !

  Från 2007 har jag bara detta foto från 25/2 ! I Askersund ! Så här finns många bildbevis , som sagt !
  Till nuet !  Vacker musik till vackra bilder ! Härligt ! Motionsrundan blev 2 timmar lång idag ! Och här nere vid hamnen hade en stor båt rullat på sidan ! Det missade jag ! De stationära änderna på t.ex. strandpromenaden har nu bosatt sig i hamnen ! Och där brukar dom bli matade av kommunen bl.a.
 Sen nere på starndpromenaden blev man sugen att gå ut till Borgmästarholmen ! Där jag både har foton från snöklädda vinterdagar o barmark då ! Bra med att ha fotobevis sen 2007 ! 
Jaa, så här såg det ut när man fota mot söder ! Tittar man noga efter så kan man skymta Stiernsunds slott mellan de 2 träden , rakt fram !
  Jaa, på den här bänken har man suttit o filosoferat många gånger ! I samband med t.ex. badande ! Och här på holmen har man ochså varit med barnbarn o annan släkt o kompisar ! Men inte när det varit snö , vår o sommar ! Och bla. barnbarnet Tåtte kommer nog ihåg det , liksom Melissa !?
En av skogsrundorna hanns ochså med ! Vandring bredvid skidspåret !  Fotot är från första skogsrundan,i den fridlysta stadsparken ! Det är ju en stor förmån att ha dessa skogsområden inne i stan ! Präglade av bl.a. inlandsisen ! På sommaren om inte frosten kommit sent o vädret varit för kyligt så brukar det finnas massor av blåbär här ! Men förra året var det knappt några ! Mycket blommor fanns men ... !
  Och sedan avslutades rundan nära hemmet med besök i spelhålan/ Pizzerian ! Hämtade program o köpte system för 50 kr av Elin som hon satt ihop, tiondels ! Trevlig tjej ! Men vem kommer inte långt med ett leende , gällande både gammal o ung ! 
             Tittade efter om herrarnasuppskjutna super-g från vm i Beaver Creek kommer i kväll ? Verkar så ? Har kung Bore lugnat ner sig ! För mycket snö o klaga på ! Med ett leende så slutar jag detta inlägg !
             Och när det hörs på den härliga Grekiska musiken har jag bl.a fortsatt inte några problem med att dansa mig genom livet ! I all ödmjukhet !!
           
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0