Då blir det till att knalla ner till strandpromenaden !

Till gamla varmbadhuset ! Där vi börjar årets boulespel kl 10 ! Hade vi inte haft denna lokal att spela i då hade det fått anstå några månader, så klart ! Som sagt vi spelar med mjuka runda klot ! Gjorda för boule inomhus !
          På fötterna får det vara kängor med broddar ! Sånt är väglaget ! Mellan tö o kyla ! Om det blir klart på nätterna så blir det ju under 0 ! Prognoserna ? Ja, från fredag kallare ! Solar är ochså ritade ! Men som sagt ! Har lärt mig att även med radarbilder o datoriserade matematiska mallar så verkar det svårt att ha koll på det hela ! Ingen vet ju ens hur morgondagen blir ! Oväntade händelser ! Och siande är det ochså om stort vulkanutbrott på Island såg jag på Vetenskapens värld i TV innan sista delen om Stonhenge !
 
   Oj, vad intressant med det här kring Stonehenge ! Det var då det ! Men människorna , våra förfäder ! Vad dom fick kämpa ! Tänk när dom bl.a. fick dra de tunga stenarna flera kilometer till Stonehenge ! Och handeln som utvecklades mellan olika områden ! Mycket intressant , som sagt ! Nää, konstaterar att jag inte tänker gnälla över min situation ! Konstaterar att kunskap gör att man kommer underfund med det !
 
 
 Handbollen . Jaa, svenska laget blev utslaget av Polen i åttondels-finalen ! Orutin, skador, dåligt spel ! Jaa, matchen var ingen höjdare att titta på ! 
     Joodå, visst blir det till att titta på sport idag ochså ! Slalom för herrar i Schladming 17:30 ! Och nu är det ju inte lång tid kvar tills Vm i alpint börjar i Beaver Creek ! 
                  Gubben Jahan håller trycket uppe ! Johannes, Jahan, Jan ! Olika tidseror beträffande namnen !
    
    
            

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0