Jaa, då blev det den första motionsrundan på det nya året !

 Kängorna med dobbarna byttes idag ochså ut mot de vanliga walkman-skorna ! Jaa, sådana här omsvängningar i vädret är inget nytt i klimathistorien ! Vare sig dom är långa eller korta ! Och nere i Europa verkar dom fått riktig vinter ! Såg på Nyårsbackhoppningen ! Och jag vet ochså att det är vinter i Rumänien ! Bukarest har - 10 C idag ! O Budapest -2 C ! Inget nytt i klimat-historien !
         Och på rundan i dag mötte jag  en man som var utbildad fysiker som även bott i Amerika ! Numera pensionär ! När det gällde klimatet då och nu var han väldigt kunnig ! Och han sade att ville man ta ut elände i förskott ang. det så  kunde man tänka på hur vädret blev efter ett kraftigt vulkanutbrott t.ex. ! Han kände ochså till det här scenariot med fönvindar från norska havet, bla in över svenska fjällen vintertid ! Inget nytt fenomen ! Och jag fick faktiskt mycket vatten på min kvarn när jag pratatde med honom !!! Och han sade att dagens journalister med hull och hår köpte elände om klimatet utan facit ! Var okunniga om klimathistorien !
            Det är ju ochså 2 traditioner nyårsdagen ! Nyårskoncerten från Wien o därefter backhoppningen ! Detta såg jag på tv ! Gladde mig åt att Simon Ammann, Schweiz , denna en av världens genom tiderna bästa backhoppare, blev 2 idag i I Garmich-Partenkirchen i Tyskland ! Där fint vinterväder rådde !
             Såg att det talades om regn i morgon ! Men jag behöver gå ner i stan ! O utföra ärenden ! Inför helgen som kommer ! Det är ju fredag i morgon !
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0