Jaa, nu behöver jag inte åka till Charpatherna !

 Nää, nu kan jag ochså njuta av ett bra snötäcke i Askersund ! Nää, jag har aldrig varit i Karpaterna men jag är väldigt faschinerad av fotona från Charpathian Garden som jag får varje dag ! Som sagt vilket väder ! Frost på träden o mycket snö på skogsvägarna ! Och den undeliggande glansisen kom inte kängorna med broddarna ner till ! Det här fotot är från uppgången till hembygdsgården Och närliggande stadspark, första skogsområdet !
 Och här är man på väg in i första skogsområdet där nu skidspår gjorts ! Dom gick man naturligtvis inte i !
 O här har vi ett foto taget i skogsparti ! Det andra tror  jag ! Och då är man   på väg mot idrottsplatsen , fotbollsplan ! Såg lite djurspår i snön både av klövar och tassar ! Hundspår var det inte för ingen husse hade gjort några avtryck ! Lodjursspår ? Men inte mycket spår av rådjur ! Var mer spår förr tycker jag ! 
 Och här är man på slutet av den andra skogsrundan ! Och här borta ligger bl.a. fotbollsplanen ! Till höger snett upp bandybanan o där var is gjord ! Och jag går då rakt fram längs staketet Och efter en liten stund så kommer man till ett villaområde som heter lingon o blåbär ! O därifrån är det en kvart hem !
     O idag gicks den vanligaste o längsta av mina rundor ! Med snöpulsning ! Och inga problem med fysiken ! O sinnet är tacksam över att kroppen klarar detta ! 
           Och innan detta skrevs så såg jag Sverige få oavgjort mot Egypten i handbolls-vm ! Var säker på att Sverige skulle förlora ! Men laget lyckades ta upp ett ganska långvarigt fyramålsläge o få oavgjort , 25-25 ! Bra kämpat ! För Egypten var svårspelat o skickligt ! Sverige körde fast ganska ofta !
       Då har vi haft en räcka vinterbilder ! Från Karpaterna och Askersund ! Fler lär komma ! Prognoserna har ju varit hit o dit ! Men det pratades om lågtryck som gick över sydsverige öster ut nästa vecka ! Kommer det som beräknat om nån vecka , då dras kallare luft ner över Sverige !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0