Ny vecka väntar ! Bonus att vakna upp till den !

Att man är realist innebär inte att man är negativist ! Men - Fötterna på jorden o armarna mot Himlen - ! Och har man fått komma upp i min ålder så skall man inte klaga ! Och idag blir det motion utomhus ! Kör mitt race som hittils varit framgångsrikt ! Oavsett om det bos i Korpilombolo eller Katmando ! Kan inte styra 7 miljarder människor in i båset , men mig själv kan jag styra , o köra på samma sätt så länge jag orkar , har fysiken o sinnet oförändrat ! Brukar uppmuntra mig själv med följande ord ! Kom igen Jan !! :)
             Vädret jaa, kollar ju 10-dygns-prognoser dagligen ! Och dom 2 som jag " bokför" , svensk o norsk, är eniga om regn eller snö några dagar men övervägande efter mitten av veckan minusgrader ! Utan snöfall o med olika vindriktningar ! Jag tycker ju ochså om att titta på Världens väder ! Men det har man inte gjort ännu !
           Jaa, V-75 gick ju igår ochså ! Och rapporter från Paris tävlingar kom ochså ! Vilken travhelg det varit, varvat med annan sport ! Och själv hade jag tur igår när det gällde spelet ! Var med på en tiondel på ett system som kosta 100 kr per man/ kvinna ! Och detta system fick in 7:an och gav mig 600 kr ! Som ensamboende pensionär är man nöjd med sådant !
        Idag är det ingen sport på tv ! Men kan påminna om att sm-vecka med bl.a Sm på skidor går i Örebro ! Skidor i Ånnaboda ! Norr Örebro ! Där kommer vi att får svar på formen hos en del ! Är ju ungefär en månad till Vm i Falun ! Jaa, nu hör jag att vinden friskar i ute ! Men handla måste jag hur som hellst ! Och spinning inomhus är ju ett alternativ , alltid ! 
 
            Jaa, tiden går ju fort ! Väldigt fort när man blir äldre , tycker jag ! En snöig vinter tycker jag om ! Men ochså varma somrar ! 
       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0