På väg mot spelhålan !

 För nån timme sen ! Det har börjat klarna upp så trottoaren var halkig ! O gatan ! Nu får vi se om Harry boyen slår till ! Hoppet lever som alltid ! O spänning är inget dumt att uppleva ! Det har man inte svårt för precis !
       Jaa, att mänskligheten alltid varit på gott och ont, det hjälper ju inte dom som så tragiskt blivit skjutna i Paris ! Det här drar skam över Världens muslimer ! Som till mycket stor del lever fredligt  ! Och själv har jag pratat med Syrier som flytt Isis ! Men hatet mot judar är ju en av ledstjärnorna för dessa militanta grupper ! Tydligen har några tagits som gisslan i en affär ?! 
   I morgon är det ju intressanta masstarts-lopp i Tour de ski ! O annan sport förutom då ochså V-75 ! Fullt upp med dagobertssmörgåsar o goa kakor ! Är så nöjd med att ha denna livsgnista utan oro för framtiden ! Med roliga saker att tänka på som man har möjlighet att uppleva ! Världen på gott o ont skall inte sätta krokben för mig ! Och jag vill framhålla det goda i Världen ! Men det säljer ju inte så mycket !
             
     
           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0