Så kom kung Bore igen ! Antagligen tillfälligt ?

       Jaa, så här såg det ut när jag gick ut på minmotionsrunda ! Just nu slåss ju kung Bore o gumman Tö och med det väderscenariot som är nu så är det inget ovanligt !
           Jaa, det här med katastroftänkande ! Har väl i alla tider präglat mänskligheten ! Men den o jorden består ännu ! Så jag köper inte katastroftänkandet ! Men tänk vad massmedia tjänar på det ! Och tänk vad t.ex.katastroffilmer säljer ! I tv o på bio ! 
 Sen har det ju utropats det varmaste året någonsin ! Jag kräver en förklaring vad någonsin egentligen innebär ! På 1700 talet,  var det ju varmt vissa år , skrivs det ju om ! Var det ochså varmare någonsin ? 
                Såg precis på avslutningen av damernas lopp i klassiskt 5 km i Tour de ski ! Hur kan någon bli så fruktansvärt överlägsen som Björgen ! Vad är hon gjord av ? Men Emma Vikén blev 4 ! Var nära att spränga den norska trion ! Nån sekund efter Weng bara !
                 O Kalle Halvarsson blev 4 på herrarnas 10 km ! Men där van kazaken Poltaranin före ryssen Belov ! Och 3 blev Sundby ! Tack för det Poltaranin o Belov ! Fina lopp gjorde ni !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0