Utan broddar hade det inte gått !

 Och trots broddar på fick man ha 110 % koll ! Balansakt ! Hur det var i innerstaden vet jag ej , men man skall ta sig dit ochså ! Det gjordes inte ! Dessutom verkade det frysa till lite trots plussgrader ! Och en del husägare skall vara glada över att man inte fotade trottoarerna utnför husen !  Om jag tyckte det var värre än någonsin ! Med ålderns rätt svaras det nej ! Namnet någonsin har man på de sista åren läst till förbannelse !  O det här fotot är från en kyrkogård i Askersund ! 
 Sen kom man en bit vidare ! Till denna backe ! O där gick jag ner via snön bredvid ! Sen veks det av till vänster uppför en backe några hundra meter fram ! Och sedan väntade om ett tag hemmet ! O sedan lite trampande på inomhuscykeln !
  Och nu när jag sitter framför datorn lyssnas det ochså på musik från den ! Sång av den Grekiska sångerskan Hrispa ! O hitta nya musikaliska brudar är kul ! Och sen använder man sig bland annat av Grekisk musik för att elda upp sig innan motionen påbörjas ! Vilket bra sätt att få  igång livsandarna o glöden på !  För mig åtminstone !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0