Vem vill inte vara på solsidan !

          Vad är det egentligen som är viktigast för överlevnaden ? Det vet åtminstone jag ! Mitt i allt  "domedagspredikande utan facit " som verkar vara väldigt populärt o säljande ! Så lutar jag mig ständigt mot Solen. Denna gula stjärna som är centrum av vårt solsystems 8 planeter ! För mig är solen det viktigaste som finns som sagt ! För Jordens överlevnad ! Utan den hade vi inte varit någonting ! Oavsett utropande av elände av olika slag framåt i tiden !
            Jaa, och den finns ochså ovan molnen när vädret spökar till sig oavsett via monsterkyla eller extremvärme ! O det har den gjort i miljarder år ! Utan att förtröttas !  Solen har ju skickat sina strålar  över mänskligheten i miljontals år ! Och över planeten Tellus, Jorden, i miljarder år ! Oavsett kalla eller varma perioder ! Ni får gärna dömma ut jorden på 100 år ! Men Solen har säkert sett betydligt värre scenarior än dom som det spås om !
 
Läste idag om att regnskogarna verkar öka ! Men, det kommer säkert ett men efteråt ! Sånt får väl inte förekomma ! När eländespredikningarna styr Världen !
  Joo, då dessa foton är tagna idag ! Längs vägen på den långa av mina motionsrundor ! Tack för att du finns Herr Sol !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0