Har mycket spännande o intressant att tänka på !

Just nu sitter man o tänker på skillnaden mellan 46 o 53 kvm när det gäller en lägenhet ! Lägenheten jag har nu är på 53 kvm. 
           Och spänningen kom av sig efterhand när travloppen, v-75, kördes i går på Jägersro ! Bl.a vann en 90-oddsare ett  lopp ! Vilken småspelare har med en sån ? 4 rätt blev det ! Men fina lopp var det ! Så det är inte enbart sekiner i huvudet !
 
Är ju intresserad av klimatet/ vädret i nuet o dået ! Och ibland verkar det som " experterna " inte har full koll ens på morgondagen ! Nån åska blev det inte, chansvärdering till hälften på vädersajt ! Idag är sannolikheten för åska i Askersund 57 % när jag tittar på samma vädersajt ! Är det inte lite Grönköping över det hela ? Men UV-strålningen är minimal idag i Askersund ! Sånt går ju att mäta ! Och då tänker jag ju givetvis på rubriken som jag läste på SVD nyheter den 10 september 2014 om att - OZONLAGRET PÅ VÄG REPARERAS- ! Och detta kunde skydda miljontals männislor från att få hudcancer lästes ochså ! Men elände har ju redan tagits ut i förskott bl.a. av massmedia ! Positiva nyheter med facit, faller i glömska ! 
 
 Ja en gång i tiden blev det Simrishamn- Örebro/Askersund ! Men nu riktas blickarna söderut mot mina barn o barnbarn ! O mina söner är mina ombud när det gäller tittande  bl.a.  på lägenheter ! Känns tryggt !
 
               Och Örebro och Gällersta Härad kommer alltid att vara i mitt hjärta ! Men med ålderns rätt vänder jag på klacken !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0