Joodå ! Allt är väldigt bra !

 
Jag kan skriva 2 ggr om dan , en gång om dan ! Helgerna är jag inte så mycket i datan, tittar mest på vädret o radarbilder ! Och hälsan fortsatt god efter att lätt högt blodtryck konstaterats ! Kör på som vanligt !
 
Vädret idag slog ju om liksom vindars riktning ! Konstaterar blåsigt men soligt emellanåt ! Fr.o. m. i kväll kommer vädret försämras och åska KAN uppträda imorgon ! Så innan jag lägger mig följer man sitt telebolags råd att dra ur alla kontakter ! Den allra bästa hemförsäkringen , även när man reser bort !
 
Jaa,  namnet Schmidt kan även  has av judar ! Och i några papper nånstanns  här hemma ? har det lästs nått med anknytning till Judar ! Från 1800-talet då . Det fanns ju något som hette konvertering ! Och i sammanhanget tänker jag på boken jag har Morgengebet som Johannes Geuken förärade Helana Schmidt år  1881 ! Tjaa, konstigare saker har hänt ! Oavsett !
 
Jaa, och jag älskar min Grekiska musik med dess Bysantinska touche ! Blir närmast salig när jag hör den o flyger på ett moln ! O hör o häpna ! När jag lyssnade på denna musik idag, o nu, satt Totte parakit på min axel ! Och nu visslar han ibland , ganska likt det man håller på att lära ut !
 
Jaa, det här med Carpe et Crea Diem o inte förvandla allt till elände , utan facit ! På min vandring på livslinjen Från Rötter till Barnbarn med fötterna på Jorden o Armarna på Himlen vare sig man bor i Korpilombolo eller Katmando ! Är inte särskillt krångligt även om jag inte vet var vägs ände slutar !
 
 
          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0