Naturligtvis blir det intressant ! Med Totte , ochså !

Och kom o tänka på fåglars färgseende ! Satte på naturprogram på Tv-n ! Och Totte som då är några meter ifrån TV.n ! Sitter o tittar stint på den ! Med tofsen rätt upp ! O har gjort ett bra tag ! Har varit ute o motionerat ! O då satte jag på en radio ! Totte är ju van med röster från affären bl.a. !
 
 
Jaa, vanliga motiv tagna ! Men dom är ju dagens ! Vädret var soligt , med nordväst-vind , konstateras !
 
Jaa, vanligt motiv detta ochså ! Men som sagt i nuet och under olika årstider !  Och går man ännu längre så kommer man till Hagabadet ! Där både Tåtte o Melissa har badat ! Men inte farfar ! Men på Borgmästarholmen har gubben badat ! 
 
 
Jaa, sen kom man upp till hembygdsgården ! Och där hade Tyskar med olika Porschemodeller stannat till ! Men blev inget prat med dom ! Dom var inne o åt på Klockargården ! Synd ! Pratar med tyskar så fort jag träffar dom , här o där ! Natürlich für mich !
 
 
 
Det här är ett foto från i fredags ! Då fågeln hämtades och jag fick skjuss av Torsten ! Jaa, alla  har väl hört talas om Vätterrundan ! Och den präglade Motala denna dag ! Och när vi var och åt innan hämtandet av fågeln så växlade jag några ord med Tyskar som skulle köra rundan ! Nån för t.ex. andra gången o nån för första ! Kul samtal ! Dom kom från Hanover och en annan pratade om vilka städer min Mormors anhöriga kom i från , föddes i !
 
 
Det här foto togs ochså ! Motala ! Fin stad ! Inget snack ! Värd att besöka med Motala ström o Vättern som kännetecken bl.a. Liksom Motala verkstad, ett av landets första, största verkstadsbolag  , Göta kanal o Balzar von Platen !         
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0