Då var det slut med boulespelet , inomhus !

 Och i detta hus, gamla varmbadhuset , har vi spelat ! I ett rum som varit så stort så det rymt 2 banor ! Obs igen ! Mjuka klot ! Avslutat inomhus ! Och nu kommer spelet utomhus återupptagas om några veckor  ! Om vädret vill !
   O när jag kom hem, för några timmar sen ! Visade sig den blåa himmel ! Med sol i närheten ! Oavsett siande med braskande rubriker , för t.ex 5 dar sen ! Ang. " sommar eller vinter " ! :) Men solen, när den visar sig   genererar ju fint väder , vare sig det är vita vidder eller gröna gräsmattor !
          Men  har bestämt att det är vår ! Baskern är på utom när det motioneras ! Och , förlåt Jante ! Men komplimangerna är många när jag ses med denna basker ! Som man fick av en kompis , frid vare med hans minne , när  det gicks i pension , 2003 , 65 år gammal !
 
      Jaa, blir varm i hjärtat bl.a när dessa Vackra bilder visar sig ! Och tänker ofta på hur man varit som människa när man blivit född o vuxit upp i ett annat land med annan kultur ! Om mina förfäder stannat upp i Italien eller Rumänien t.ex. Så om du, vi ständigt gnäller om vädret här uppe i högan nord så skyll på dina, våra förfäder ! Som inte stannade upp ! Jaa, men har stort ubyte när jag pratar med olika länders människor ! Nää, kan inte bara fixera mig på Sverige o de svenska ! Kan synas i musiksmaken som går direkt in i hjärtat !
 Jaa, en Vacker bild till från Carpahtian Garden , Romania bjuder jag gärna på ! Och anledningen att det bjuds på så många från just Romania beror på att jag väldigt lätt " kommer över dom " !
        Och somebody from Romania have looked on my blogg ! Greetings ! :) From Jan !
   I feel like a part of the World ! I can  "talk" with everybody,in many ways  ! I like that ! 
 
  Vet inte om jag skrivit det ? Tror inte det ! Malmö Redhawks slog ju Leksand igår med 6-3 ! Och på torsdag spelas den avgörande matchen i Leksand ! Vad spännande ! 
       Det här med sport o musik ! Det finns ju misshagliga länder ! Men hjälper det att bua ut dom mänskliga varelser som spelar fotboll t.ex. ! Och som då kan träffa människor från andra nationer ! 
             Jag säger som  brukas ! Blanda inte ihop politik med sport o politik ! För en del människor i i de misshagliga länderna kanske sport o musik är ett " andningshål " !
       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0