Det gick bra , tycker jag ! Men inte helt lätt !

 
 Ibland kommer den lille gamle kameran till heders ! Foto taget från hemgången från sångövningarna ! Och i morgon kväll skall vi sjunga inför publik ! I en sång som vi sjöng  började texten så här - O, .....vad  värl  -  den   nu.....är  skön, klädd    i    som  -   mar -  dräk   -ten ! Komma skall !
       Vi har väl framtidstro  men  i dag är det verkligen råkallt o bistert ute ! Kalluften som lurar  blir man inte av med så  lätt så här års , oavsett glädjeutrop med  braskande rubriker ! Och nu när jag tittat på en 10-dygns prognos så inses det att det inte är lönt att titta på dom ! Ändrar sig i ett ! Temperaturer är roligare o titta på  för dagen ! Stockholm har + 2 C, Köpenhamn 7 , Berlin 16 , Köln 6 , Paris 10 o London 11 ! T .ex.
 
          Jaa, då Malmö Redhawks slog Leksand med 3-1 i bästa av 7 mot Shl  ! 2-2 i matcher ! Fredag nästa ! I leksand ! Jaa, Örebro hockey förlora ju mot Växjö i går ! Och Växjö går vidare mot semifinal ! I kampen om mästartiteln ! Men Örebro gjorde det bra i år ! Och avtackades av publiken .
 
       Nu har man ju lite abstinens efter vintersportens avslut , på skidor ! Men nu kan man se fram emot bl.a. friidrott och att allsvenskan i fotboll börjar t.ex. ! När ishockeyslutspelet pågår ! Men så är det ju nu för tiden ! Och ishockey-vm kommer väl inte förrän i maj ! Och snart kommer en annan att även kunna motionera på söndagar ! Kroppen måste hållas igång ! Märkte jag efter 3 dagar med mest aktivitet i soffan ! Oavsett vilken ålder man är i !
 
 Jaa, då Vackra Bilder från bl.a Carphatian Garden , Romania kommer jag ständigt att pumpa in på den här bloggen ! Så länge fingrarna kan röra sig o sinnet vara öppet !
         O ikväll är det ingen sport som man kan titta på ! Inte på de kanaler som jag har ! Vadå då , finns annat att titta på eller se på play ! Bla. annat den fantastiska serien i 3 avsnitt ! Bysans : Tre städers historia ! Med författaren till bl.a boken JERUSALEM biografin som ciceron, Simon Sebag Montefiore ! Den boken har jag ! Som ett uppslagsverk av " all Världens historia " ! Eller som texten på baksidan lyder , Historien o Jerusalem är historien om Världen !
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0