Har varit en bra helg ! Som brukligt !

Och att man inte är på nätet o " härjar " på helgerna innebär inte att man har problem ! Jag kommer aldrig att bli slav  under " nått måste " för att " visa  mig.." ! Finns mail , telefon o sms ! Om det är något viktigt !
           Motionen ? Är något nödvändigt för mig ! Och den gör bl.a. att kroppen och sinnet trivs !
 Skid-vm ja ! 9 medaljer ! 1 varje dag, succe ! Och Norge så överlägset som troddes ? Inte riktigt ! Men på längdskidor är det inget snack ! Men som väl var ingår även backhoppning o nordisk kombination i skid-vm ! Där var det ochså andra länder som lade sig i, och slogs om guld !  Och Sveriges dilemma är ju ochså svagheten i dessa grenar numera ! O herrarnas återväxt i längdskidor ! 
 Jaa, tro inte vintersporten är slut ! Vm i skidskytte i Finland börjar i veckan. Och Vasaloppet går på söndag ! O inomhus-em i friidrott i veckan ! Från Prag tror jag det var ! O alpina världscupen o längdskidåkningens fortsätter ! Segrare skall hittas ! Även om det mesta är avgjort ? O damerna skall spela ishockey-vm i Malmö, var det väl ! O Örebro hockey går som tåget i Shl. Slog serieledarna Skellefteå och är i slutspel !
 Som sagt ! Det är många länder jag skulle kunna besöka o bo i ! Mer än en vecka ! Men får inte fatt i så många härliga bilder som från Carpathian Garden, Romania ! Vårbild !
       I Rumänien börjar våren enligt statistiken den 1 mars ! I Sverige 15 mars ! Ja, årstider ! Har jag inget emot ! Tänk om vi bara haft en årstid ! Uj,uj, uj, ! Vilket gnällande ! Det finns platser på jorden där folk får stå ut med kyligt i 9-10 månader o sommar i 2-3 ! Island ? Vädermässigt skulle jag nog inte vilja bo där ! Med alla lågtrycksvandringar i närheten o fuktigt väder !
     Jaa, lågtryckena ! Vädret denna vinter i Sverige har ju styrts mest av lågtrycken bl.a. runt Island som vandrat österut via norsaka havet och mot norra ishavet !
        Nu får vi se hur det blir med lågtrycken när våren o sommaren närmar sig ! Och vad genererar bäst väder på sommaren om vi skall få en varm sådan ! Ostvindar ! Inte bl.a. ständig lågtrycksvandring från England eller Island t.ex. ! Mot Sverige !
     
 
            
     
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0