Jaha, då närmar sig helgen !

          Konstaerar ! Att det var tur att jag tog så mycket varma kläder på mig i dag ochså ! Undra r om det förr i tiden ständigt fanns braskande rubriker allà ,Om 14 dar kommer våren ! I nästa vecka kommer vintern !  Om 100 år blir klimatet uselt ! Typ !
 
I kväll blir det spännande ! Skall Sverige slå Moldavien borta i Em-kvalet i fotboll ! Eller skall Malmö Redhawks slå Leksand borta ! 
 
Och imorgon har vi V-75 finaler på Solvalla ! Blir det ånyo jackpot ! Så att man inte får nått på femmorna t.ex. Men vem ger upp ! Att spela inom sina ekonomiska gränser ger ingen ångest ! Bara spänning !
 
Jaa, nu är ju vinteridrotten slut ! O sändningarna på tv, då ! Det ger utrymme till att även företa motionsrunda på söndagar ! Bra för fysiken ! Det är klart känner man sig vältränad så är det även bra för sinnet !
 
Det gick bra med sången ! Och även andra sjöng än vår kör ! Trevligt ! Ordnat i Askersunds församlings regi !
 
Själv är man ju döpt Katolik, betalar skatt till Katolska kyrkan  ! Och ärar sin Mormor ! Liksom alla andra rötter !
        Och jag säger så här ! Alla religiösa är inte fanatiker ! Att sen det finns extremism i minoritet är en sak !
 
          Usch jaa ! Att skära halsen av folk är vederstyggligt ! finns inget försvar för ! Men fortfarande i Världen hängs folk ! Och i Usa skall man i en delstat börja arkebusera folk, efter en plågsam avrättning, med gift var det väl ! Vi har ju tortyr ochså , av alla de slag har visat sig ! Och det här med att slå sig för bröstet ! Hur har vi själva burit oss åt under stormaktstiden ! Folk led ju minst lika mycket då ! Om man barar viftar bort det , går inte hem hos mig ! Och Vikingarna som for i Österled ! Prata om bl.a. grymma individer !
 O varför inte ha en Vacker Bild från Moldavien idag ! Detta lilla fattiga land ! Med dess 3,5 miljoner innevånare !
 
 Och så tar vi dagens Vackra bild från Carpahtian Garden , Romania ! Och tänker på att majoriteten av människor i Världen vill ha fred ! Trodde ni nått annat ? Mitt i allt får man dock ochså vara en Realistisk Humanist !
           Trevlig helg !
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0