Nää, inget måste !

Det räcker som sagt med telefon o mejl på helgerna ! Jag är social nog på vardagarna !
 
      Vilken spothelg igen ! Tittat på surfplattan när jag såg på V-75 på tv ! Och såg att Örebro sk slog ut Malmö ff ur Svenska cupen ! Ösk möter nu Elfsborg i semi ! Dessutom mellan V-75 loppen såg man Arsenal slå West Ham med 3-1 i ligan efter lysande anfallspel ! O det såg min son Peter o hans kompis Jonas på plats i London !
      Det börjar ju på att gå mot slutet av skidsäsongen ! Är bara värlldscup avslutningar kvar i alpint, längskidåkning, skidskytte ! Jaa, även i backhoppning som följs ibland ! Ishockeyn kommer hålla på ett tag till och serierna i fotboll inleds ju ibörjan av April ! Och friidrotten visar sig mer o mer ! Jaa då ,sport är en av mina aptithöjare här i livet !
           Joodå fick själv in 23 kronor på en 6 på V-75 o 130 ca på ett system för 10 pers ! Som gav 7 rätt !
       Vädret jaa, minus på nätterna o soligt på dagarna ! 10-dygns-prognoserna går inte ens att lita på ! Enl.en Norsk kan det bli snö nästa helg ! Men om ett par timmar ändrar den sig kanske ! 
  På agendan idag ! Motion naturligtvis , för hälsans skull ! Sedan utflykt i em. till gamla anrika Garpa gruva , turistmål bl.a.! Garp betydde  Tysk på medeltidssvenska ! Geuken , min mormors flicknamn ! Ursprungligen Nederländskt ! Har för mig att jag hört eller läst om att Geuk betydde Tysk på Nederländska ! 
             Jaa, så avslutar jag med den här vackra bilden ! Frå Carpahtian Garden , Romania ! Och efter utflykten i em blir det foton från mitt närområde ! Inte dumt det heller !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0