Samma som de senaste sex dagarna !

Minus på morgonen ! Och sol som stiger o lyser ! 10-dygnsprognoser ! En rolig underhållning ! Ändrar sig stup i kvarten ! Nu skall det bli regn på fredag istället för snö ! I mitt område ! Och inte så mycket minus som utlovats ! I går kväll ! O vindriktningarna omformas ständigt !
       Möte ja ! I går var jag och några från C-kretsen i Askersunds kommun o lyssnade på skolchefen i Askersunds kommun ! Kunnig man och med bra planer ! Men inte har han någon lätt uppgift ! O det gäller nog skolcheferna i många kommuner ! Läste fresten i Na-tidningen att allt fler är intresserade av Örebros friskolor ! 
         Visst, motion inleds snart ! Hoppas ochså kunna sitta på en bänk med ryggen mot en vägg o sola en stund ! Vet bra platser för detta !
 
Jaa, hann se Arsenals match i går mot Monaca borta ! Inte långt ifrån att dom gick vidare trots 1-3 i baken hemma ! Vann med 2-0 !
 
 
Kolkraft ! Jaa ! Tänker på hur mänskligheten haft det om inte den o ångkraften funnits ! Som genererade fabriker o arbete ! Från mitten av 1800-talet ! Och råder bl.a människor i Sverige att gå igenom länders i närheten o andras elenergibehov för att kunna bibehålla välfärden ! Om nån tror att nedläggning av kärnkraft är nån lyckad lösning så får dom tro det ! Och titta gärna på vilkjet energislag som t.ex. genererar 65 % av elbehovet i Frankrike ! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0