Vilket härligt väder ! Solen flödade ! I dag !

  Jaadå motionsrundan gick väldigt bra i solskenet ! Solens sken värmde ! Om inte solen funnits så hade nog inte detta skrivits ! Jaa, det här fotot finns facit på ! Men ibland verkar det som om t.ex. en del journallister vet mer om vädret som komma skall än det som varit ! Inte svårt att genomskåda , varför !
Jaa, o den här vackra bilden från Carpahtian Garden gör mig både glad i sinnet o hjärtat ! 
        Jaa just det här med Passion för livet ! Finns tydligen kurser om ! Då spar man dom pengarna !
        Jaa, jag vet att det alltid finns och har funnits mycket ondska o kyla i Världen ! Men säkert minst lika mycket godhet o värme ! Jag skall bli 77 snart ! Franska Nationaldagen ! Kommer inte ta ut elände i förskott eller bara " förgylla " tillvaron med ondska ! Bl.a. inte i ang.våra dagar ! Det har jag förstått sen jag såg filmen om första Världskriget ! Oerhört gripande ! Stackars människor som upplevde det ! Berättad av dagböcker ! Människors egna ord ! Säger bara en sak ! Ingen ondska  skall ta bort det goda, överskugga det goda  ! Som inte skrivs så mycket om !
         Vi kan ta ett helt folk ! Har du pratat med alla dom ? När du pekfingrar ?  Och det finns folk i Syrien o Irak som drivits bort o dödats av en minoritet extremister ! Extremism är avskyvärd vare sig den kommer från höger eller vänster eller är religiös ! Men dra inte alla folk över en kam ! Du känner dem inte alla ! Fortsätt o sitta på din pidestal ! Hur hade du varit som människa om du hade hamnat i den situationen eller bott i det landet ! 
       Tyvärr finns det i Sverige ochså en slags dold smygande rasism ! En del partier gör ju sken av att den inte finns hos dom ! Har du frågat alla ! Och tror du dom hade erkänt det ?
           O det här med rasbiologiska institutet ! O hjältekonungar o hornförsedda vikingahjälmar ! O man säljer ju mycket på krig ! På film o Tv t.ex. ! Dessutom sågs  i dag att kvällstidnings löpsedel gjorde reklam för extra upplaga ang. Hitler o andra Världskriget ! Och ibland har jag settt braskande rubriker med texten - så här skulle Hitler ha intagit Sverige- ! Folk vill inte ha krig ! Men dom är väldigt intresserade av dom !
           
         
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0