Bra att ha ! Vackra bilder från olika platser ! Egna o andras !

 
Det här fotot är taget från Storbron som går förbi slottet ! Och visar Svartån som rinner mot Hjälmaren ! Fredag igen ! Att tiden går fort är väl positivt !? Det innebär väl att man trivs med tillvaron o ser fram emot morgondagen i nuet ! O att man inte går på allt som ingen har facit på ! Dom som ser positivt på framtiden kommer sällan till tals ! Och det gäller att bl.a. att vända på klimatmyntet ! Alla är inte eniga i siandet ang, 50-100 år framåt !
 
 
Att gå längs Svartån mot mot Hjälmaren är en mycket fin promenad ! Där det har gått att ta många vackra bilder under årens lopp  ! O förhoppningsvis blir flera tagna ! Fotona tagna 2012 !
 
Elitloppet på Solvalla i Stockholm ! Går ju på söndag. O där har undertecknad befunnit sig de sista 20 åren ! Men i år blir det paus till nästa år ! Men det skll bli en upplevelse att få se detta lopp på Tv , för en gångs skull !
 
Jaa, 2012 togs detta foto ! Från publikhavet av stora mått !
 
            Och i morgon går ju V-75 som vanligt ! O  följs av ett extra på söndag med ingående av bl.a. elitloppsförsök ! Blir en spännande helg, i travets tecken ! Oavsett utebliven Stockholmsresa !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0