Jaha , god eftermiddag !

 
 Detta är ett foto i det absoluta nuet ! Jaa, det är ju inte bara foto på mig själv man visar här ! Det här kallas för selfie eller nått sånt ! Men vadå ! Jag lever ju ! Så jag kan visa min nuna , i nuet !
        Vädret ja ! Dom här matematiska datoriserade mallarna med sina siare verkar ju inte  stämma ens för några dar framåt. Men dom för 50-100 år framåt ! Tas det ut elände i förskott om ! Upprepar ochså det positiva ang. ozonhålet , koldioxidutsläppen o värmeökningens utplanande de sista 16 åren ! Ang isbjörnarnas icke nedgång de sista 8 åren o de STORA valarnas tillväxt ! Men det säljer ju inte så mycket fast än det har vi facit på !
            Motionen gick bra idag ! Men i lördags så frös jag lite i hemmet o tyckte att jag kände att en förkylning var på gång ! Men då erinrade man sig följande ord från chefen på livsmedelslaboratoriet som jag jobba på på 60-talet i Simrishamn ! Jan, om du känner att du börjar bli förkyld så ta en stötdos askorbinsyra ! Och det gjorde jag även i lördags ! Askorbinsyra hade vi i fabriken ! Och det är ju c-vitamin ! Och det finns ju brustabletter med c-vitamin att få tag i nu ! 
 
 Jaa, hade det inte varit så grönt o fint idag skulle man kunna trott att det var oktober ! Men solen visa sig delvis o då blev det varmare i solen ! Vantar på o vantar av ! Det här fotot blev inte dumt ! Men har glömt vad ön heter ! Ligger öster om Borgmästarholmen ! 
 
Har man förmånen att retweeta sådana här Vackra bilder från i det här fallet Carpahtian Garden Romania så är det klart man gör det !
 
 
O den här vackra bilden har jag retweetat via Jena C från Serdar ! O det var allt från idag !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0