Kraftigt regn närmar sig o det pratas om kylig vår !

 
  I går var jag o motionerade ! Kylig luft men solen värmde ! Jaa, det här med löpsedlars utlovande av chockvärme för mer än en månad sen ! Jaa, du milde ! Man har väl varit med förr , så sådana säljande rubriker står man över !
       Åska ja ! Den bildas ju bla. när kallfront möter varmfront ! Eller via värmeåskväder ! Från svarta moln !
Just nu åskar det mest i Porugal o Usa ! 
           Jaa,  massmedia vimlar ju av lika o olika vädersajter varje dag ! Den tidningen  jag har har en blixt ritad på mitt område för torsdagen ! Men en annan på datan ha 0 % risk för detta ! Det är inte lönt o försöka räkna alla vädersajter som siar om svenskt väder t.ex. ! Det hela är naturligtvis en lukrativ bussiness ! För de reklamfinansierade  mest , så klart ! Och dom verkar inte ha samma datoriserade matematiska mallar o annat när siandet sätter igång ! Radarbilder ! Kan dom ha olika där ? Dom ljuger ju inte i nuet iallafall !
                  Både tidningarnas vurm via löpsedlar när det gäller vädret i förskott o alla dessa olika reklambaserade vädersajter ! Lukrativ bussiness verkar det som ! Vem får betala priset ?
 
 
 Går ofta igenom eller förbi kyrkogården i min närhet ! O då tänker jag på att minoriteten fundamentalistiska extremister skall inte fördärva för de i majoritet religiösa som är hjälpta av sin religion under sin levnad !
            Och om vi tar dom som är ateister t.ex.  Har dom rent mjöl i påsen alla ! Och inga vapen i handen ? Bara o titta t.ex. bakåt i tiden !
 
         Och dagens Vackra bild är retweetad från tatal alnajdawi ! Och nu blir det motion inomhus med Kalla på axeln ! Det rikliga regnet är på gång ! Och man kan vara tacksam över att få ha tak över huvudet ! Om man nu har förmåga o tänka så långt i det här landet ! ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0