Så här innan helgen !

 
Ett suddigt foto får man ju bjuda på ! Och här föll käglorna till höger eller vänster ! Men det gjorde inte herrarna nått som åt dagens rätt alldeles i närheten ! Kan även., och andra,rekommendera hamburgarna som serveras här !  Och min kompis uppskattade att i efterhand bli firad av mig på sin 80-årsdag med att bjudas på dagens rätt ! Och jag blir bjuden när man själv fyller 80 ! Det  är framtidstro det !
 
 Snöleoparder ! Dom är faktiskt på uppgång i Världen o finns att titta på på Nordens Ark i Sverige o bl.a. i naturreservat ovan Sotji i Kaukasus ! Ja ovan för där OS gick ! Vacker, stilig katt ! Med klös :) ! Upphov Unreal !
 
 
Vackra bilder ja ! Var det här fotot är taget, vet ej ! Men anar det ! Upphovskvinna Valentina ! Och som vanligt blandar jag inte in nån politik i t.ex. vackra bilder !
 
         Jaa, när jag kom hem o gick in genom porten så kom det en kraftig regnskur med kyliga vindar ! Över eller under det normala ? :) Jaa, tittat på prognos för Stockholm nu när elitloppshelgen kommer ! Ingen bra prognos ! Regn o blåst ! Men som jag sagt innan ! Under dom 20 år som man varit i Stockholm har vädret vid denna tid varierat från högsommar, 20-25 C t.ex. de första åren till ca 10-12 o regn andra år ! Minnet är gott ! Det andra året har jag för mig att min kompis Björn och jag satt på en takterass o sola som fanns bredvid en sån lägenhet som anhöriga kunde upplåta till släkt ! I det här fallet Björns far ! Jaa, i Solna låg detta hyreshus ! Det är bra att hålla hjärnan igång o minnas !
           Jaa, upp o ner med temperaturen ! Inget ovanligt på jorden ! Sen urminnes tider ! 
                              Trevlig helg önskar jag ! Spänningen stiger ! Få se om det blir några sekiner ! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0